Feedback-ul d-nei Urse Louisa

Buna ziua,
Revin la dumneavoastra cu vesti bune, asa cum am promis ? Am atasat rezultatul histopatologic, astazi am intrat in posesia lui, il tot asteptam pe internet, dar era disponibil doar la receptie, de aici si intarzierea cu care il trimit.
Din ce scrie si ce am cautat pe internet.. pare sa nu fi fost carcinom? Nu sunt sigura si incerc sa nu ma bucur pana nu am si confirmare, insa negresit citind “rezectie completa” ma bucur enorm si pe aceasta cale, va multumesc inca o data!
Interventia chirurgicala a fost o experienta care m-a uimit, pentru nu credeam vreodata ca o sa am amintiri atat de placute in urma unei operatii, fie ea simpla sau complicata.
Dupa vizita initiala la dermatolog, am primit diagnosticul posibil de carcinom bazocelular pigmentar, doamna doctor mi-a povestit despre ce reprezinta, cum apare, cum il eliminam (optiuni), toate detaliile.
Asa m-am programat la prima consultatie la dumneavoastra. Tin minte si acum detaliile pe care mi le-ati oferit atunci, sunt in stare sa le reproduc aproape intocmai, atat de bine le-am inteles. Nu doar ca am inteles tot ce se va intampla, dar nu m-am speriat, am fost linistita tot timpul cat a trecut pana la operatie si chiar si atunci.
Am plecat dupa consultatie cu un sentiment de incredere, am observat profesionalismul in fiecare cuvant pe care mi l-ati comunicat si inca de atunci am stiut ca sunt pe cele mai bune maini.
In ziua operatiei, am venit la Medlife, am pregatit ce trebuia, m-am internat, in continuare eu nu eram deloc speriata. Tin minte perfect momentul in care ati intrat pe usa, vesela si  zambitoare, exact ca o raza de soare. ☀ Abia asteptam sa va cunoasca si mama, stiam ca asa se va mai linisti si ea.
Dupa sesiunea de intrebari din partea mamei, usor usor se apropia momentul operatiei.
A venit asistenta sa ma ia, curajoasa am pornit catre sala de operatie, insa in momentul in care am ajuns si am intrat in sala.. atunci mi-a fost frica pentru prima data. Cred ca am stat sub 1 minut in antecamera, cat a fost nevoie sa schimb bluza de pijama, insa in minutul acela m-am speriat tare, parca cumva se adauga toata frica ce lipsise pana atunci.
Dar a durat doar 1 minut ? Dupa ce m-am schimbat si am intrat in sala de operatie propriu zisa, v-am simtit zambetul venind de undeva din partea stanga, apoi v-am vazut, si frica nou instalata a disparut pentru totdeauna.
Cel mai probabil ma speriasem de la sala de operatie propriu zisa, de la context, insa dupa ce v-am vazut acolo, am stiut ca totul va fi ok. Au inceput apoi sa se intample mai multe lucruri, era putina agitatie, perfuzii, aranjat pozitie cap, etc., insa pentru mine nu mai conta. Stiam ca sunteti acolo si era tot ce aveam eu nevoie ca sa stiu ca totul va fi bine.
Nu mai am foarte multe amintiri din timpul operatiei, in afara de senzatia de frig, insa in rest nu am simtit absolut nimic. Nu mi s-a parut ca a durat mult, ba chiar mai putin decat a durat de fapt.
Urmatoarele amintiri sunt deja de cand am ajuns inapoi in camera, o tin minte pe mama, bucuroasa ca ma vede, tin minte cum imi reveneam usor usor din anestezie. Ulterior ati venit din nou, si ne-ati povestit cum a decurs totul. Eu eram deja linistita. Stiam ca totul a fost ok, am simtit asta totul timpul.
Magia se produsese ?
Inca de la prima consultatie mi-ati inspirat profesionalism si incredere. Urmatoarele consultatii nu au facut decat sa imi confirme parerea, ati avut rabdare desi cu siguranta au fost cazuri in care am intrebat de mai multe ori acelasi lucru, mi-ati oferit toate detaliile, de fiecare data, totul a fost mai mult decat perfect.
Nici in timpul si nici dupa operatie nu am simtit durere. Ba chiar, in primele zile de dupa, mi s-a intamplat sa-mi aduc aminte de operatie pentru ca treceam prin fata oglinzii si vedeam bandajul.
Cicatricea este din ce in ce mai bine, nu am avut mancarimi, nu am avut dureri, in afara de ingrijirea zilnica e ca si cum nu exista. V-am atasat o poza si cu cicatricea pentru a vedea evolutia (din punctul meu de vedere extraordinara).
Acum, de fiecare data cand imi aduc aminte de experienta, am amintiri frumoase. Cum ar putea fi altfel?
Am avut norocul si onoarea sa va fiu pacienta, sa beneficiez de magia dumneavoastra. Sunt, intr-adevar, norocoasa ca v-am intalnit!
Va doresc tot binele din lume pentru ca il meritati! Abia astept sa ne reintalnim, pentru ca o vom face cel tarziu in 1-2 ani, cand o sa fiu mai interesata de tratamente anti-age (asta daca consider ok 1-2 ani, daca recomandati mai devreme, mai devreme ne vom vedea ?).
Va multumesc inca o data, pentru tot!
Louisa

Leave a Reply