Testimonial Andreea Mihailescu

Buna ziua,
La 11 zile de la interventie doresc sa va transmit cateva precizari legate de experienta avuta.
Am primit suportul de care aveam nevoie pentru a trece de toate fobiile si emotiile mele, totul s-a desfasurat intr-o maniera desavarsita.
Tinand cont ca au fost aproximativ 10 ani in care am avut nenumarate consultatii legate de subiectul lipomul de pe coapsa dreapta, iar dupa fiecare discutie plecam la fel de nehotarata in privinta scoaterii acestuia, pot afirma ca intalnirea cu dumneavoastra mi-a creat acea senzatie de incredere pe care rar o acordam cuiva, cu atat mai putin unor persoane abia cunoscute. Am apreciat enorm faptul ca mi-ati prezentat toate detaliile, pe care nu le gasisem in nenumaratele cautari online si nici in discutiile avute cu alti medici.
Daca toate acestea au fost inainte de interventie, parea ca este prea frumos pentru a fi real! Nu a fost asa. In dimineata respectiva m-ati ajutat sa imi infrunt temerile legate de anestezie, iar datorita alegerii pe care ati facut-o la doar cateva ore de la interventie ma puteam ridica, puteam merge singura, nu aveam dureri si imi puteam tine fetita in brate!
Va multumesc din suflet pentru tot!
Aveti o binecuvantare aparte, ma bucur ca v-am cunoscut si am avut onoarea de a va fi pacient!
Andreea Mihailescu


Sent from my iPhone


On 19 Sep 2017, at 22:42

Leave a Reply